35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κλιματισμού, εξαερισμού και θέρμανσης

Ωράριο καταστημάτων

Άμεση εξυπηρέτηση

Εγγυημένη εργασία 100%

σε όλα τα προϊόντα

Τηλέφωνο: 210 940 8424

Λ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 57 ΑΛΙΜΟΣ

Φυσικό Αέριο – πλεονεκτήματα

Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή

Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και την καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου για τον οικιακό καταναλωτή προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.) που αντικαθιστά.Η CLIMANAIR είναι μέλος του δικτύου εξουσιοδοτημένων εμπορικών συνεργατών της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (Ε.Δ.Α Αττικής) από το 2016 και είναι σε θέση να προσφέρει καθημερινά λύσεις σε εκατοντάδες νοικοκυριά καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους.

Ασύγκριτη οικονομία στη θέρμανση

Με το φυσικό αέριο απολαμβάνετε άφθονη, ποιοτική και οικονομική θέρμανση σε όλο το σπίτι. Η εξοικονόμηση στη θέρμανση ξεπερνά το 35% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης (σύμφωνα με τις τιμές των δύο καυσίμων για την χειμερινή περίοδο 2016 – 2017 στην Αττική).

Άφθονο ζεστό νερό και νόστιμο μαγείρεμα με οικονομία

Με το φυσικό αέριο απολαμβάνετε άφθονο ζεστό νερό χρήσης και νόστιμο μαγείρεμα με ασύγκριτη οικονομία που ξεπερνά το 60% σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα ως προς τη χρέωση ενέργειας.

Αυτόνομη θέρμανση

Μετη χρήση ενός ατομικού λέβητα επίτοιχης τοποθέτησης στο διαμέρισμααπολαμβάνουμε ανεξαρτησία του διαμερίσματος από την κεντρική θέρμανση, οικονομική λειτουργία σε σχέση με τα κεντρικά συστήματα, δυνατότητα άμεσης παραγωγής ζεστού νερού χρήσης χωρίς ανάγκη ύπαρξης boilerαποθήκευσης.

Κεντρική θέρμανση

Η μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας για να λειτουργήσει με φυσικό αέριο, είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ. Ουσιαστικά χωρίς ιδιαίτερες επεμβάσεις με την αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου και με το ίδιο δίκτυο σωληνώσεων θέρμανσης, μπορούμε να έχουμε την πιο γρήγορη και οικονομική μετάβαση σε ένα φιλικότερο προς το περιβάλλον καύσιμο, πιο οικονομικό στη χρήση και με σημαντικά μειωμένα έξοδα ετήσιας συντήρησης του λέβητα (λόγω καθαρότητας στην καύση).

Άλλα πλεονεκτήματα

  • Υψηλός βαθμός απόδοσης συγκρινόμενος με συστήματα πετρελαίου.
  • Τέλεια καύση χωρίς υπολείμματα και φιλικότητα προς το περιβάλλον.
  • Εύκολη διανομή του φυσικού αερίου χωρίς προβλήματα κατά τη μεταφορά σε αντίθεση με το πετρέλαιο και τη διανομή του.
  • Γρήγορη προσαρμογή στα υφιστάμενα συστήματα.
  • Αθόρυβη λειτουργία.
  • Δεν χρειάζεται δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμου – απελευθέρωση χώρου λεβητοστασίου.
Comments are closed.
Οι βασικές μας αρχές
  • Αξιοπιστία – Υπευθυνότητα
  • Σεβασμός στον Πελάτη
  • Ομαδικότητα
  • Ποιοτική Δουλειά
ISO 9001:2015

Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001:2015